Nøgletal

På Haderslev Katedralskole ønsker vi gennemsigtighed og åbenhed. Derfor uploader vi nøgletal direkte fra Undervisningsministeriets databank. I databanken kan du sammenligne karakterstatistikker m.m. for landets skoler.

Loven om gennemsigtighed og åbenhed har til formål at forbedre borgernes muligheder for at sammenligne skoler, uddannelser og uddannelsesinstitutioner.

En gang om året indhenter vi nøgletal fra Undervisningsministeriets Databank om vores elevers gennemsnitskarakterer, gennemførelse og overgang til videregående uddannelser, som vi lægger ud i dokumenter her på siden.

Du kan også besøge Undervisningsministeriets Databank direkte, hvor du selv kan navigere rundt i statistikkerne og sammenligne med andre skoler.

_____

Gennemsnits-karakterer for HaKa fordelt på fag og evalueringsform

_____

Gennemsnits-karakterer for HaKa fordelt på gymnasial uddannelse, fag og evalueringsform