Skolebladet Apropos

HaKa’s skoleblad, APROPOS, blev stiftet af en lille håndfuld elever i 2008. Siden da er det vokset i størrelse, og huser i redaktionsåret 2013/14 mere end 50 skrivende journalister, fotografer og tegnere. Bladet udkommer 3 gange årligt og uddeles gratis til eleverne, hvilket fra starten har været hele tanken bag bladet.

Der kan læses om alt lige fra nørdede artikler om selvlysende kaniner, til sidste fests Instagram- konkurrence. APROPOS har også en facebook-side, som holder eleverne opdateret om de mindre begivenheder, der forekommer i løbet af året.

APROPOS samarbejder med brancheskolen Hansenberg i Kolding om redigering og trykning af bladet. Vi holder normalvist intromøde et par uger inde i skoleåret, hvor alle er velkommen. Alle kan altså være med, med den mængde af ansvar de selv ønsker.

Du kan læse APROPOS online her:

Apropos - april 2014

Apropos - december 2013