Større tekst
Mindre tekst
 

 

 

Har du et band, men mangler et øvelokale, så kan du melde dig ind i 'Lyren'

Lyren

Lyren er et musiklokale som Haderslev Katedralskole stiller til rådighed til de musikglade mennesker på HaKa. Her kan man leje sig ind for sølle 50 kr. pr. mand, pr. halvår, så der er rig mulighed for at starte sit eget band om end det er reggae, jazz eller rock, uden at skulle bruge store summer på leje af lokale.
Der bliver hvert år holdt en Lyren støttekoncert til lokalet, således vi kan skaffe penge til nyt udstyr og vedligeholdelse osv. Månen er tilhørsstedet for dette arrangement og bandene får lov at vise sig frem ligegyldigt om de har spillet sammen i 3 år og har spillet musik gennem hele livet, eller om man har spillet et halvt år. Denne aften bliver altid en succes hvor der er garanti for god stemning, god musik og DU ender måske som berømthed blandt de andre elever på skolen.

FEBRUARFEST @ NOVOLUNIE

Lørdag d. 5. februar holdt det nye musikprojekt, Novolunie, i samarbejde med Haderslev Katedralskoles øvelokale, Lyren, Februarfest på Månen– og en fest var det i sandhed! Da festen først var kommet ordentligt i gang, var det bestemt ventetiden værd! Ikke mindre end 8 forskellige bands, både lokale og udenbys, var kommet for at give os den fedeste fest. Der var syrede, buddhistiske lyde fra Qlinique Khanasta, hård metal fra Herculean Conduct, så var der ellers dømt lækker rock fra Johnetals, Muffdiving og Juicehall Jam, nice rap fra Slidt og Kogt, fede elektroniske syretrip fra Hyldgaard, og til slut kom den sande feststemning, da Them Socks tog over med dansevenlige sange.  Der var noget for en hver smag, og alle musikinteresserede fra Haderslev og omegn var dukket op. Forsangeren fra Them Socks, Andreas Odbjerg, omtalte publikum som den kreative kerne af ungdom i Haderslev, og det havde han da vist fuldstændigt ret i. Rigtig mange af HaKa’s skønne unge mennesker var også mødt op, for der er vist ingen af os, der siger nej tak fadøl og god musik.