FAKTA

Holbergrevyen er fuldstændig elevbaseret, det vil sige, at det er eleverne selv, der står for at skrive manuskriptet, digte sangene og instruere revyen.

Holberg Revyen

Holbergrevyen er en forestilling der hvert år i marts måned afholdes af afgangseleverne på eget initiativ og næsten uden indflydelse fra lærerne, hvor de får lov at gøre grin med lærere og elever, og lave pjat og sjov på scenen, som en sidste kommentar til deres syn på HaKa inden de forlader skolen – forhåbentlig som studenter.

Navnet Holberg henviser naturligvis til Ludvig Holberg, som forfattede en del komedier, som var meget samfundskritiske, hvilket man også kan sige om Haderslev Katedralskoles Holbergrevy.

Overskuddet fra billetsalget til holbergrevyen og andre skolefester og arrangementer går til Holbergfonden, som er skolens støtte til elevaktiviteter.

Klip fra årets forestilling

HOLBERGREVYEN bliver opført i foråret hvor både elever, ansatte og andre interesserede får mulighed  for at overvære forestillingen.