Elevrådet er en god måde at få indfyldelse på og skolens rektor og ansatte er gode til at bakke op om vores ideer og ændringer. Der er 4 underudvalg i elevrådet og der sidder lærerer i de 4 store udvalg så beslutningerne bliver gennemført hurtigere.

Elevernes indflydelse

Elevrådet er et udvalg med 2 elever fra hver klasse, samt en formand og en næstformand.

I starten af året afholdes generalforsamlingen og så vil der ca. være et møde om måneden. Elevrådet bestræder sig på at gøre skolemiljøet bedre.

I år 2010 fik de radioen op at køre en gang i ugen samt at gøre HaKa til en sundere skole. Det er også 2 elevrådsmedlemmer der har været med til at udvilke denne nye hjemmeside.

Elevrådet er det du skal være medlem af hvis du vil få indflydelse på beslutningsprocesserne på skolen.