Den første HAKA CC
(Cricket Challenge)
i en kommende
lang tradition

Som en ny tradition, udfordrer en udvalgt samling HAKA lærere den vordende studenterårgang til cricket-match.

Efter fremvisning af The Oval til udeholdet (som selvfølgelig er eleverne…) tager spillet sin begyndelse med hjemmeholdet i marken og udeholdet ved gærdet.

I 2011 forløb kampen således:
På trods af en beskeden træning slog 3g’erne en god bold og havde specielt en hardhitter, der flere gange slog bolden outfield.

Efter 10 overs (omgange) og en score på 18 point gik holdene til te-pause, hvor taktikken skulle lægges.

Hjemmeholdet skulle nu i snit bare score 2 point i hver overs, og stillingen skulle så blive 20-18 i lærer-favør.

Desværre holdt taktikken ikke helt stik, og efter 9 overs og 4 kast var stillingen 16-18 til 3G’erne .

Kampen skulle nu afgøres på de to sidste kast, og det blev den også. 3G’erne vandt (desværre) første Cricket Challenge 18 – 14 og er således foran 1-0…

To be continued… That’s Cricket!