HAKA CC (Cricket Challenge)

Endnu en kamp er spillet
i en lang traditionsrig række
af benhårde kampe

Tirsdag d. 21. maj 2013 udfordrede en udvalgt samling HaKa lærere den vordende studenterårgang til den årlige traditionelle HaKa-CC; Lærerne mod eleverne i den ædle disciplin Kanga-cricket!

Efter fremvisning af The Oval (med fint klippet græs lige ved slagområdet) for udeholdet og en fælles regelgennemgang, kunne spillet tage sin begyndelse. Lærerne vandt lodtrækning og valgte at starte i marken. Eleverne havde nu 6 overs til at score så mange point som muligt, inden det var lærernes tur. Derefter var der tepause med mulighed for taktikmøde, før 2. halvleg med samme rækkefølge som i 1. halvleg.

Eleverne havde bestemt brug for pausen til at snakke taktik, for 1. halvleg var ikke god fra deres side. Lærerne styrede spillet både som udehold, men også som indehold, hvor de skiftedes til at score point. Stillingen ved halvleg var 3 point til lærerne og -2 point til eleverne. Eleverne hankede dog op i sig selv i anden halvleg og nu kunne de pludselig score point. Da det var lærernes tur førte de kun med 2 point. I sig selv en god føring, da den bare skulle forsvares hjem, men det gik ikke helt så nemt. Om de blev lidt kåde skal være usagt, men de blev straffet. Pitcher Elev-Simon havde held med et par væltet gærdes, og da lærernes løb heller ikke var så velovervejede, kostede det også et par point. Dog blev der også løbet point hjem, men pludselig var kampen vendt helt rundt og med kun 3 bolde igen var lærerne bagud med 3 point. Det så ikke godt ud for lærerne, men alle, inkl. Lærer-Kent selv, havde glemt hvor god Lærer-Kent egentlig er. Ud af det blå hev han 2 gode hits frem, og pludselig med én bold tilbage var stillingen helt lige. Et truende nederlag var vendt, men alt kunne ske i sidste bold. Kent var klar igen og det var Simon også… Et hit fra Kents side og lærerne ville vinde, men et væltet gærde fra pitcher-Simon ville sikre en elevsejr….Meeeen et sikkert hit fra Kanon-Kent sikrede et point mere på tavlen til lærerne, og lærerne hev en sikker, dog undervejs usikker, sejr hjem over afgangseleverne.

Dermed fører lærerne det samlede regnskab 2-1 over afgangseleverne. Mon næste årgang afgangselever har en chance… Vi får se … To be continued…