1006 elever i september 2016

116HF
836STX

Elevvejledning

På Haderslev Katedralskole finder du flere slags vejledere.

Læsevejlederen giver dig mulighed for at få støtte, hvis du af en eller anden grund har læse- og skriveproblemer, som hæmmer dig i din uddannelse.

Hver enkelt klasse på Haderslev Katedralskole har tilknyttet en studievejleder. Studievejlederen følger klassen gennem hele skoleforløbet, og har bl.a. som opgave at hjælpe eleverne både kollektivt og individuelt. Studievejlederen har tavshedspligt.

De pædagogiske ledere er ansvarlig for en årgang, både når det gælder ledelsen af lærerne og eleverne på den pågældende årgang. En pædagogisk leder følger klasserne i hele deres forløb på skolen. Samtidig er de en del af en teamledelse hvor der findes en fælles holdning der således bliver gældende for alle årgange.

En gammel skole kan sagtens følge med tiden